باتری قلب گوشی است. باتریها معمولا دوره عمر دارند. یعنی در گذر زمان رفته رفته ظرفیت آنها کمتر میشود. دیر شارژ میشوند. زود شارژ خالی میکنند و یا کلا خودبخود خاموش میشوند. هر گوشی از یک نوع باتری خاص استفاده میکنند. در حال حاضر باتریهای Li-Po یا لیتیم پلیمری و همچنین Li-ion بیشتر از سایر باتریها استفاده میشوند. احتمالا باتری گوشی شما هم یکی از اینهاست. انواع دیگر باتری هم وجود دارند: باتریهای نیکل کادمیومی و نیکل هیدریدی هم در گوشیها و گجتهای مختلف استفاده میشوند.
میتوانید همین الان اسم گوشیتان را گوگل کنید و ببینید باتری آن از چه جنسی است. باید باتری با همین جنس برای گوشیتان خریداری کنید. برخی گوشیها باتری Non-Removable دارند. یعنی باتری زیر کیس قرار دارد و نمیتوان آن را جدا کرد. این باتریها هم قابلیت تعویض دارند. اما باید توسط یک تعمیرکار و یا متخصص نصب شوند.
اگر از شارژرهای بیکیفیت استفاده کنید باتری خیلی زودتر خراب میشود و مجبور میشوید آن را عوض کنید. بهتر است حتما باتری اصلی گوشی را تهیه کنید. (
آداپتور شاژرر سه نوع است:
اگر باتری گوشیتان قابلیت فست شارژ دارد بهتر است از شارژر فستشارژ استفاده کنید. این شارژر در کمتر از نیم ساعت میتوانید باطری گوشی را 50 درصد شارژ کند.
از نظر نوع کابل هم بسته به نوع گوشی کابلهای مختلفی وجود دارد.
باید ببینید گوشی شما چه مدل کابلی نیاز دارد و متناسب با آن کابل موردنظرتان را خریداری کنید. کابلها هم کیفیتهای مختلفی دارند. در قیمتهای مختلف. هرچقدر کیفیت کابل بالاتر باشد ولتاژ و جریان دقیقتری به باتری میرسد و احتمال آسیب دیدن باتری کمتر است. (علت باد کردن باتری گوشی را بخوانید)
آداپتور شارژر بیسیم در حال حاضر امنتر از نوع کابلی است. چون از طریق میدان مغناطیسی گوشی را شارژ میکند. یعنی عملا ولتاژ و جریان مستقیم در کار نیست و اگر برق دارای نوسان باشد هیچ تاثیری روی سلامت باتری ندارد. کافیست گوشی را روی پد شارژر قرار دهید تا در مدت زمان نسبتا کمی فولشارژ شود. شارژر فندکی هم برای ماشین استفاده میشود. این شارژر از قسمت فندک ماشین تغذیه میشود و گوشی را شارژ میکند.
درباره این سایت